mY L0vErS..

Tuesday, January 20

mArAh nEyh!~


eiiii geram mauttt aku...bole aku seligi pale makcik tu x time nih? rase cam tramat la nk menyeligi nih..ouh sengal!

nak dijadikan cherita..weekend lps uni ak ade wat prgm..pastu bila da habesh perasmian suma, ak nmpk ramai student yg da alik…ak ngan muka ketat+penat pown alik gak ah kn.. watpe nak tggu lama2 tgh panas camtuh..mana la aw pape..pastu bl da smp uma,ak ngok sms membe ak ckp “attndnce hg da tulis blom?”ak pown cam terkebil2 gak la..pastu ak tny ah bdak2 nea..diowg ckp g gtaw HEP..kalo ade bukti gmbr tunjowk skali..ak pn xper ah..so esoknya ak ngn 3 owg lagi member pown p la HEP..yg aku HANGIN nya skg nea..ade ah staff tu kn..muda gik tp dia layak ak pggl makcik yerk..KEREK gilew beb..dia cam totally tuduh we ol yg salah dlm hal nea..padahal mane we ol taw pape pown.. dah kerek wat muka ketat lak..ak mmg x ley pndg ah muka dia … uishhh sangat marah plak aku rase...dan ter sangat nk lazer plak mulut ku nk berkata2 time tuh... Pastu da kira explain suma dia mntk nak ngok gmba bukti..we ol pown tunjowk ah..tu pown dia cam duk ngomel2 agik..pastu dia pown print la gmbr bukti tu..konon utk rujukan ah kan..yg ak plg sgt sakit hati dlm byk2 gmbr cun+lawo ak..yg plg x cun yg dia print.. adoiiii...kude kepangnyee makcikkkkk!!

Nasib baik bnda ni dah settle..kalo makcik tu namo settlekan hal ni..ak rs cam nak wat ni yerk kat dia…

  • baling hp die!!!
  • buang kasut lawo die!!!
  • buat gores dan menang kt kete die!!!
  • korek idung dpn die...biar die loye!!!
  • korek mate die...dgn alasan upss! sori x sengaje..
  • ketuk pale die sekuat ati..thennn..upsss..pale ko ke..ingtkn pintu td..

Marahnye aku...marahnyeeeeee!

2 comments:

neyrat khunphithak said...

great job done pinky!!!!!

Anonymous said...

oit....bgs gak kau nie..
but now aku nak nasihat kan...hormati lah warga emas....wahahah-mintmelin

Related Posts with Thumbnails